Friday, April 1, 2011

saya nak bagi award pada follower kesayangan saya :)

assalamualaikum follower kesayangan kuh~
malam ni sy baik hati nak bg award kt korang....
kire ini sbgai tanda penghargaan korang yg sudi follow sy :)
thx so much la korang...
award ni biase2 je , tak la havoc mne pon...
harap korang bole trime lah yeee...


award yg tak seberapa utk follower kesayangan sy <3

btw , thx too EncikDin yg mnjdi follower ke 67 sy..
thx also too Syidadu yg dah byk tlg sy utk wt blog , even blog sy ni xcntek mne pon kan :DD
sy syg korang sgt lah :D

oke lah , byeeeeeeee :)

4 comments:

Norazizah said...

Saya Follower yg ke 69. :) Ada award x?

Follow Me

syidadu said...

weyh terima kasih ! blog kau tahap gaban comel ! HAHA

intan nadzirah said...

award td tu utk sume follower sy syg :)
termasok la awk jugeeeee , thx follow :)

intan nadzirah said...

syidadu : same2 :) kan comel kan ??nseb ade elmo tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...